“Iskriget” gillas

Ibland är det motigt att vara kreativ och gå framåt i en roman. Då blir ett sådant här positivt läsaromdöme om Iskriget en rejäl energikick — länk >>>. (Se nertill på webbsidan.)

Advertisements

5 thoughts on ““Iskriget” gillas

  1. Såja, nu har även jag köpt Spiran och Iskriget från Bokus, och de kommer att vänta på mig i en lägenhet i Malmö när jag kommer förbi från Hong Kong. Ser fram mot att läsa, begrunda och kommentera.

  2. Hej! Jag fick precis båda böckerna i min ägo, det ska bli jättekul att läsa! Finns det månne en rekommendation om vilken bok jag först ska sätta tänderna i?

  3. Då blir det Iskriget! En kollega åker till Vinson Massif (förvisso inte på Acheron) och jag ska spelleda Beyond the Mountains… snart. Jättekul. Jag återvänder med tankar efter läsning. Tack Anders för att du fortsätter producera så bra material till oss!
    Och off topic (känn ingen skyldighet att svara). Trots att det inte ligger på ditt bolag, finns det möjlighet att se din penna på någon av Erik/Fria Ligans Svavelvinter i framtiden? Man kan ju alltid fråga 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s