“Wastelands”: Sverige är sig inte längre likt

För mer än 25 år sedan skrev jag och några andra entusiaster på Lancelot Games rollspelet Wastelands (länk >>> ). De grymma utomjordingarna byrr ödelägger och underkuvar vår värld, medan överlevande människor söker skydd i vildmarken.

I Wastelands-Sverige är dock storskogen inte helt lik. De här två äventyrarna har i och för sig inte överrumplats, men räcker deras bössor här …?

Källa: Alexander Kuznetsov (länk >>> )

PS. Wastelands-propertyns ägare har gett mig tillstånd att reboota produktlinjen. Det avser jag att göra framöver, om än i liten skala. Stay tuned to this channel.

PPS. Rävspels sajt lider av problem. Men här är en WaybackMachine-sida med mycket av dess Wastelands-material — länk >>>

7 thoughts on ““Wastelands”: Sverige är sig inte längre likt

  1. Pingback: Wastelands-rollspelet får en reboot – Spelkult

  2. Hnngh! Jippi! En nyversion av det bästa rollspelet som gjorts!? Sitter just nu SL för en Saint Louis baserad kampanj. Bästa rollspelsrelaterade nyheten på decennier. Tack för detta och vart skickar jag pengarna? 🙂

    ps Mera info snarast.

  3. Jag som just sitter och skriver på ett nytt äventyr till mitt gamla favoritrollspel! Det blir en bra uppvärmning inför kommande utgåvan. Mycket spännande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.