Contact Info

If you want to reach me, please write a comment on this page and include your email address. The comment will not be published until I have reviewed it.

13 thoughts on “Contact Info

 1. Hej Anders, Jag skulle vilja få köpa Din bok “The Road” /”Dust and the Road”. Hur lyckas det?
  Med vänlig hälsning,

 2. Hi, Anders!
  Is the NASA Resistance logo your creation? If not, do you know who the author is? I was wondering if I could get permission to use it for either a shirt and/or patch.
  cheers,
  dave

 3. Hej!

  Minns att du hade en serie inlägg kring en kampanj kring Rhûn sjön förut, har tittat men de verkar inte finnas kvar. Är en sucker för lore kring de mindre etablerade delarna av middle-earth. Finns det något sätt att man kan få titta på de gamla inläggen om de finns kvar?

  /Johan

 4. Hej,

  Jag är företrädare för en rollspels förening i Sollentuna. Ditt arbete för rollspels industrin har varit en enorm inspiration, och gett mig åtkomst till timmar av glädje. Vår förening skulle eventuellt vilja få intervjua eller spela med dig i utbyte mot betalning eller liknande i någon kapacitet.

  Mvh. Johan

 5. Hej Anders!

  Letar med ljus och lykta efter ett exemplar av mitt gamla favoritspel Wastelands då jag smått börjat få in mina barn på rollspel. Det verkar dock som att ett exemplar är lika sällsynt som svart materia. Hur får jag tag på ett ex.?

  mvh Kristoffer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.